Jubileumconcert Borns Kleinkoor ‘Voor altijd jong’

Het Borns Kleinkoor viert haar 80-jarig jubileum op zaterdag 8 oktober met een groot dubbelconcert.
Het concert met als thema ‘Voor altijd jong’, heeft zowel een klassiek als een populair optreden.

Programma
Om 16.00 uur wordt gestart in de St. Stephanuskerk in Borne waar het klassieke concert plaatsvindt. Het koor zingt onder leiding van Bram van der Beek en wordt begeleidt door Jos Beunders op piano en Johan wilders op cello. Medewerking wordt hierbij verleend door o.a. de twee jonge blokfluitistes Emma en Charlotte Harbers.

Na dit concert wandelt u naar het Kulturhus in Borne waar u om 18.00 uur in de foyer kunt genieten van een heerlijk buffet.

Om 20.00 uur wordt het programma vervolgt met een populair concert in de grote zaal van het Kulturhus. Een aantal jonge talentvolle zangers en leerlingen van de dirigent zullen zich bij dit concert ook presenteren.

Toegangskaarten
Voor dit dubbelconcert inclusief buffet worden Passe-partouts verkocht.
De prijs van de Passe-partout is € 45,- pp.
De Passe-partouts zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus Borne aan de balie of via de website en bij Herman Dankaart (dankaart1@home.nl).
Daarnaast is het ook mogelijk toegangskaarten voor het middag- of avondconcert zonder of met buffet (€ 15,- / € 35,-) te bestellen via Herman Dankaart.
Bestellen via de u bekende leden van het Borns Kleinkoor kan natuurlijk ook.
Na bestelling van de kaart(en) kunt u het bedrag overmaken op het rekeningnummer van het Borns Kleinkoor: NL04RABO0175215448 o.v.v. Passe-partout 8 oktober of aangepast aan de kaart die u bestelt.

Kijk voor meer informatie op de website van het Borns Kleinkoor

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne