JMZ Go! kamp voor jonge mantelzorgers uit Borne

Zaterdag 14 augustus om 11.00 start het kamp t/m zondag 15 augustus 17.00.

Wow! Dit jaar mag er weer een kamp plaatsvinden. Hoe tof is dat! Dit kamp is voor de jonge mantelzorger van 9 t/m 12 jaar.

We hebben een kamp vol verschillende activiteiten, veel ontspanning en vooral veel plezier.

Zaterdag 14 augustus om 11.00 start het kamp t/m zondag 15 augustus 17.00.

Heb jij net zoveel zin in het kamp als ons? Geef je dan snel op!

Locatie: Twickelerblokweg 18, 7621 BK Borne

Wie: Jonge mantelzorgers van 9 t/m 12 jaar

Wanneer: Zaterdag 14 augustus om 11.00 t/m zondag 15 augustus 17.00

Meedoen? Meld je aan via:
Mail: info@jmz-go.nl
Telefoon: 06-13034803

Let op! Vol = vol!

Over JMZ-Go!

Kinderen en jongeren die opgroeien met een ziek, beperkt of verslaafd gezinslid noemen we jonge mantelzorgers. Deze jonge mantelzorgers hebben vaak extra (zorg)taken, maken zich regelmatig zorgen en moeten soms zorg en aandacht missen.

Alle kinderen verdienen het om onbezorgd op te groeien, ongeacht de thuissituatie. Daarom biedt Over JMZ-Go! een plek voor jonge mantelzorgers waar zij kunnen ontspannen, lotgenoten kunnen ontmoeten en passende ondersteuning kunnen krijgen. JMZ Go! zet de jonge mantelzorgers in het zonnetje.

Om deze jongeren te ondersteunen biedt MZ Go! activiteiten aan waar zij lotgenoten ontmoeten, even het huis uit zijn en daarnaast en stukje erkenning/herkenning in elkaar kunnen vinden. Ondanks corona probeert MZ Go! deze doelgroep te ondersteunen. Dit doet MZ Go! door haar activiteiten buiten en in kleine groepjes te organiseren.

JMZ Go! werkt lokaal samen met verschillende organisaties die maatschappelijke steun bieden in jouw woonplaats. Op dit moment is JMZ Go! actief in Borne, Dinkelland, Enschede, Losser, Oldenzaal, Tubbergen, Hof van Twente en Ede. Met Ervaringsmaatjes is JMZ Go! daarnaast ook actief in de regio’s Utrecht, Amersfoort & Zwolle.

Al sinds 2005 doet JMZ Go! er alles aan om jonge mantelzorgers te steunen en empoweren zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot de persoon die zij zelf zijn. Bij JMZ Go! kunnen jonge mantelzorgers terecht voor een luisterend oor, een goed gesprek of gewoon om wat leuks te doen.

Kijk voor meer informatie voor jonge mantelzorgers op de website van jmz-go.nl

Volg het nieuws uit Borne