J.R. De Draejpiepers telt stemmen voor de gemeenteraadsverkiezing

Leden van De Draejpiepers zullen op 16 maart de Bornse stemmen gaan tellen voor de verkiezing van de gemeenteraad.

Verenigingen konden zich inschrijven voor het tellen van de stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Borne. Aan de loting namen in totaal 5 verenigingen deel: C.V. de Toetnbloazers, J.R. De Draejpiepers, Bornse Schaats en Skeelervereniging, Bornse Harmonie en Inpajoko Borne.

Doordat er zich meerdere verenigingen hadden aangemeld, moest er worden geloot. Deze loting vond 19 januari digitaal plaats vanuit de raadzaal, waarbij alle verenigingen die zich hadden aangemeld online aanwezig konden zijn.

De jongerenraad van carnavalsvereniging De Doldraejers uit Zenderen is door burgemeester Jan Pierik tijdens een online loting ingeloot. De leden van J.R. De Draejpiepers zullen op woensdag 16 maart samen de Bornse stemmen gaan tellen voor de verkiezing van de gemeenteraad.

J.R. De Draejpiepers levert in totaal ongeveer 30 tellers en krijgt hiervoor een vergoeding van € 30,- netto per teller. Ook zorgen ze voor een coördinator die tijdens de verkiezing het contact onderhoudt met de gemeente.

Volg de politiek uit Borne

Volg het nieuws uit Borne
https://borneinbeeld.nl/category/nieuws/