Heeft uw kind al een schoolkeuze gemaakt?

Er moet een keuze worden gemaakt… Een keuze voor de toekomst.

De overstap van de lagere naar de middelbare school is misschien wel de grootste stap in het leven van een kind. Tenminste, als dat kind in groep 8 zit. Naar welke school gaat het straks? En op welk niveau? Gaan vrienden naar dezelfde school, of is hij/zij straks alleen daar? Omdat er geen open dagen zijn, neemt de RTV Oost-podcast “De Keuze” de luisteraar vanaf 16 maart mee in de zoektocht, in coronatijd, naar een nieuwe middelbare school.

Voor iedereen was het afgelopen jaar anders dan anders: voor scholieren, ouders, juffen en meesters, middelbare scholen. RTV Oost maakt een programma “De Keuze”. Daarin laat zij al deze groepen aan het woord om te vertellen over die belangrijke periode in het leven van groep-achters. En of de eindmusical nou wel of niet doorgaat, er geen open dagen zijn, adviesgesprekken via zoom moeten en alles dus net even anders gaat dan anders: uiteindelijk moet er een keuze worden gemaakt… Een keuze voor de toekomst.

Luister vanaf dinsdag 16 maart mee naar de podcastserie “De Keuze” van RTV Oost. De Podcastserie vind je terug op de bekende podcast-platforms en op RTV Oost.

Kijk voor informatie over alle podcasts van RTV Oost
Volg het laatste nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne