Gratis inloop raad & daad Kulturhus

Wekelijks zijn er diverse gratis inloopspreekuren bij Kulturhus Borne, waar iedereen van harte welkom is.

Spontane Ontmoetingen, elke woensdag: 9.30 – 11.30 uur

De vrijwilligers van het Bornse burgerinitiatief Zelfregieteam Borne organiseren wekelijks ‘Spontane ontmoetingen’ in de bibliotheek in het Kulturhus. Dit zijn ontmoetingsmomenten voor mensen van alle leeftijden, soorten en maten, die behoefte hebben aan een praatje.

Hulp bij digitale overheid, elke donderdag: 10.00 – 12.00 uur

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Ga dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek.

Omgaan met Stress, elke donderdag: 15.00 – 17.00 uur

Ervaar je veel stress, heb je moeite met veranderingen, voel je je down, kun je moeilijk loslaten of maak je een rouwproces door? Laten we samen kijken wat jou kan helpen om je weer beter te gaan voelen.

Geld en Formulieren, elke vrijdag: 9.00 – 10.00 uur

Heb je een financiële vraag, of hulp nodig bij het aanvragen van een regeling of vergoeding. Zoek je hulp bij het oplossen van een betalingsachterstand of schuld, ontving je een lastige brief, of wil je hulp bij het invullen van een formulier. Je kunt hiervoor terecht bij het Geld en Formulieren inloopspreekuur.

Training Beter in Beeld, vrijdag 11 maart: 10.00 – 12.00 uur

Online afspraken, ze zijn aan de orde van de dag. Vergaderingen, trainingen, maar ook sollicitatiegesprekken vinden nu online plaats. Hoe presenteer je jezelf online? Laat je zien wat je wilt laten zien? Je gaat er mee aan de slag in de training: Beter in Beeld. Uiteraard online! Aanmelden via kulturhusborne.

Computerspreekuur, dinsdag 15 maart: 9.30 – 11.30 uur

Computers, internet… Hoe meer u zich er in verdiept, hoe meer vragen er komen.
Met al deze vragen kunt u bij terecht tijdens het gratis computerspreekuur. Tijdens het computerspreekuur is er een deskundige medewerker van de Bibliotheek of SeniorWeb aanwezig, die u verder helpt.

Kijk voor meer informatie op de website van Kulturhus Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne