Energieloket in het Kulturhus

Energiecoaches staan klaar om je te helpen met het besparen van energie en energiekosten.

Wil je meer informatie over energiebesparing of het verduurzamen van je woning? Dan kun je nu terecht bij het Energieloket Borne in het Kulturhus. Twee keer per week is er inloopspreekuur achterin de bibliotheek aan de Raad & Daad tafel. Energiecoach Bart en zijn collega’s staan klaar om je te helpen met het besparen van energie en energiekosten of geven je advies om je woning te verduurzamen.

Spreekuur

Het inloopspreekuur voor het Energieloket is elke maandagochtend van 9.30 tot 11.00 en donderdagavond van 19.30 tot 21.30. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en de koffie staat altijd klaar. Je kunt ook bellen, voor een afspraak bij je thuis met een van de energiecoaches, of voor een andere vraag over energiebesparing. Het Energieloket is bereikbaar via (06) 425 425 95 of via energieloket@duurzameinitiatievenborne.nl.

Meer weten?

Waar kan ik beginnen met isoleren? Gaat mijn energierekening stijgen? Moet ik een warmtepomp?
Op Energievanborne.nl staat heel veel informatie over hoe je zelf energie en geld kunt besparen, maar ook over hoe we in Borne aardgasvrij kunnen worden. Kijk hier dus gerust eens rond.

Kijk voor meer informatie op de website van Energie van Borne

Volg het nieuws uit Borne