Duurzaamheidsroute A35

Digitale bijeenkomst op 30 november.

In september en oktober konden inwoners van de gemeente Borne meepraten over de invulling van de Duurzaamheidsroute A35. Dit kon via een enquête en informatiebijeenkomsten. Er komt nu een vervolg: met de terugkoppeling van alle reacties, suggesties en ideeën van iedereen in de gemeenten Hellendoorn, Wierden, Almelo, Hengelo, Borne en Enschede is nu een schetsontwerp gemaakt. Op 30 november a.s. organiseren we met alle gemeenten een digitale bijeenkomst.

Op 30 november zal ontwerpbureau Tauw de voorstellen per gemeente presenteren. De digitale bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Het eerste deel van de sessie is algemeen van aard en daarna gaan de deelnemers per twee gemeenten verder praten over de schetsontwerpen. Er is voldoende tijd en ruimte om te reageren op de schetsen.

Aanmelden

Geïnteresseerden die aanwezig willen zijn bij de digitale bijeenkomst, kunnen zich aanmelden via www.duurzaamheidsrouteA35.nl. Dat gaat eenvoudig door op de button te klikken en de gegevens in te vullen. Ter zijner tijd ontvangt de geïnteresseerde een link.

Kijk voor meer informatie op de website van Duurzaamheidsroute A35

Volg het nieuws uit Borne