Diverse activiteiten in Kulturhus Borne

De komende week zijn er weer diverse activiteiten, voorstellingen en films in het Kulturhus Borne

You’ve got a friend – Vanessa Thuyns, Nils Krake & Band – 11 maart

De voorstelling ‘YOU’VE GOT A FRIEND’ is een prachtig theaterconcert waarin zangeres Vannessa Thuyns en zanger Nils Krake samen met hun vijfkoppige band een smaakvol eerbetoon geven aan de meest authentieke singer-songwriters ooit: James Taylor en Joni Mitchell.
Voorstelling: 11 maart om 20.30 uur, tickets via Kulturhusborne.

Workshop Podcast – 12 maart

In deze workshop van Bart Eshuis leer je in 2,5 uur tijd van begin (een leuk idee) tot eind (de opgenomen podcast uitzenden) hoe je een podcast kunt maken. Leuke en leerzame ochtend voor volwassenen en jongeren vanaf 10 jaar oud.
Workshop: 12 maart 9.30–12.00 uur, tickets via Kulturhusborne.

Benefietconcert voor de Ukkies van Oekraïne – 13 maart

Leerlingen van de Bornse Muziekschool organiseren op zondag 13 maart een benefietconcert voor de Ukkies van de Oekraïne. De muziekschooldocenten doen ook een duit in het muziekzakje natuurlijk! Het doel is om zoveel mogelijk concrete baby- en kinderspullen in te zamelen. Ook zal er een pot voor vrije giften klaar staan.
Voorstelling: 13 maart 11.00 uur, Vrije gift

Organizen voor 55plus – 15 maart

Hoe kun je jouw spullen organiseren? Welke zijn waardevol en welke niet meer? Gerda Vink geeft uitleg over de 4 O’s van opruimen. In deze workshop wordt ingezoomd op je spullen: hoe kun je ze organiseren? Welke spullen zijn waardevol voor jou, en welke zijn dat eigenlijk niet meer? Hoeveel heb je eigenlijk nodig? Rust, ruimte en overzicht zijn hierbij de kernwoorden.
Workshop: 15 maart 19.30 uur, tickets via Kulturhusborne.

Filmhuis Borne vertoont de film April, May en June – 15 maart

Filmhuis Borne vertoont de film April, May en June. De maand maart staat in het teken staat van ‘films van vaderlandse bodem’. Moeder Mies roept haar dochters, April, May en June bijeen voor een mededeling: ze wil uit het leven stappen. Voor die tijd wil Mies duidelijkheid over wie er voor haar autistische zoon Jan gaat zorgen. Al snel komen de drie zussen tot de conclusie dat ze ongeschikt zijn voor deze rol. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.
Voorstelling: 15 maart 20.15 uur, tickets via Kulturhusborne.

Kijk voor meer informatie op de website van Kulturhus Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne