De Wensboom is geopend, wensen kunnen weer in de Wensbox

Wethouder Velten, weerman Dennis Wilt en Bornse medaillewinnaars van ‘De Ster’ openden de wensboom in Borne.

Met een druk op de rode knop werd de wensboom geopend. Dat gebeurde door Martin Velten (wethouder), Dennis Wilt (weerman en trotse inwoner van Borne), Robin Geerdink (directeur Coöperatieve Rabobank Centraal Twente) en de Special Olympic medaillewinnaars van ‘De Ster’.

De metershoge kerstboom is versierd door de medewerkers van ‘De Ster’. Na het ontsteken van de lichtjes werden de eerste wensen in de wensbox gestopt. De komende periode worden wensen vervuld voor de inwoners van gemeente Borne, vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 in samenwerking met Bundeling Bornse Ondernemers (BBO), Visit Borne en De Ster.

Samen bereiken we meer dan alleen!

“Samen met klanten, leden en partners zet de Rabobank zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Dit kunnen we niet alleen” zegt Robin Geerdink, directeur Coöperatieve Rabobank Centraal Twente. “Daarom hebben we in Borne de handen ineengeslagen en dit project opgepakt met WISH3, BBO, Visit Borne en ‘De Ster’. Fantastisch om met zoveel partijen dit te mogen doen voor Borne.”

Dennis Wilt, die gelijk belangeloos wilde meewerken aan dit initiatief: “Ik voel me al twintig jaar meer dan thuis in Borne. Er wordt enorm veel georganiseerd waaronder dit mooie initiatief. Ik heb een speciale plek in m’n hart voor mensen met een beperking. Ik ben niet voor niets ‘Famous Friend’ van de NSGK voor het gehandicapte kind. Dat ik hier tussen deze toppers van ‘De Ster’ sta is al een cadeau.”

Dennis, die in de finale zit van het populaire tv-programma Expeditie Robinson, stopte een mooie wens in de wensbox: “Ik zou graag mijn ervaring en tips willen delen met jongeren in de gemeente Borne die het wat moeilijker hebben in het leven. Ik hoop ze te kunnen inspireren met mijn verhaal waardoor ze hun situatie beter aankunnen.”

De wensboom is het stralende middelpunt van Borne

Wethouder Martin Velten: “Wat is er veel werk verzet door de medewerkers van ‘De Ster’ en het resultaat mag er zijn. De boom is het stralende middelpunt van ons Borne. Wat waardevol dat er zoveel partijen betrokken zijn bij dit project en mensen met elkaar zijn verbonden. Dit is een prachtig project voor de gemeente Borne. Natuurlijk heb ik ook een wens in de bus gestopt. Ik heb veel bewondering voor de ‘Stichting Rolstoelwandelgroep Borne’. Zij verzorgen wekelijkse wandelingen voor mensen die geheel of gedeeltelijk van een rolstoel afhankelijk zijn. Ik zou ze graag in het zonnetje willen zetten.”

Wensen indienen

Iedereen in Borne, Hertme en Zenderen kan een wens indienen in de wensbox of online via www.wish3.nl. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, BBO, Visit Borne, ‘De Ster’ en WISH3. Na beoordeling worden de mooiste wensen vervuld.

Kijk voor meer informatie op de website van WISH3

Kijk voor meer informatie op de website van Visit Borne

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Visit Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne