Dé Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht

Rood Kopje & de Wolf is dé Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht, een spannend avontuur dat zich afspeelt in de natuur rondom Hertme.

De speurbelevenis

Siem en Chris vinden er nix meer aan, thuis zitten. Daarom hebben ze voor hun familie een spannende, nooit eerder vertoonde super speurtocht bedacht. Maar wat zo eenvoudig leek, een speurroute uitzetten, is buiten hun schuld veranderd in een rampzalige tocht met een mysterieuze vermissing op de koop toe. Siem is namelijk spoorloos! Chris, die de bijnaam “Wolf” heeft, staat er nu dus alleen voor. Maar om Siem te vinden en het mysterie op te lossen heeft hij hulp nodig. Van echte, onverschrokken speurneuzen zoals jullie.

Een heerlijke gezinsactiviteit!

Tijdens deze “Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht” ga je met je eigen gezin op pad. De tocht is met name bedoeld voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het spannende avontuur speelt zich af in de natuur rondom Hertme. Samen met Chris gaan de deelnemers speuren naar Siem. Daarnaast moet natuurlijk de route worden gevonden en wordt er volop gepuzzeld. Sportieve actie en een “Gevonden Voorwerpen Bingo” maken het uitstapje een complete belevenis.

Dit is wat je krijgt

Op jullie pad ontmoeten jullie een heleboel interessante mensen, zoals de boswachter, de moeder van Siem en de pastoor. Die kunnen jullie wellicht helpen met de zoektocht. Daarnaast is er veel lekkers “to-go”, zoals een pannenkoek, snoep en wat te drinken. En er kan in Hertme gratis worden geparkeerd. Dus nog even in vogelvlucht wat je krijgt: gratis parkeren | drinken | pannenkoek | wat te snoepen | alle spelmaterialen | theater onderweg | cadeautje aan het einde | én pleziergarantie van De Beleverij.

Coronabestendig

Deelnemende gezinnen ontvangen na reservering een starttijd. Zo kan worden voorkomen dat er onverhoopt groepsvorming en daarmee ook besmettingsgevaar ontstaat. Deelnemende gezinnen moeten zich ook houden aan de instructies (protocol) die zij vooraf ontvangen van de organisatie. Inmiddels is iedereen met de meeste Covid19 regels wel bekend natuurlijk.

Data en verplichte reserveringen

Er zijn vijf dagen waarop de “Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht” wordt georganiseerd, namelijk op: zondag 4 | 11 | 18 | 25 april | 2 mei. Starttijden liggen tussen 10.00 – 14.00 uur. De tocht duurt circa twee uur en vindt plaats rondom Hertme.

Nog een lekker aanbod

Na afloop kun je het ludieke “super-bio-pannenkoekpakket” voor 4 tot 6 personen kopen. Samengesteld met het recept van de moeder van Chris en Siem. Zo kun je na afloop thuis aan tafel nog even lekker nagenieten met elkaar. Dat wordt een fijne zondag! Let op: als je het pakket vooraf bestelt, krijg je extra korting!

Reserveren is verplicht en kan via de website van De Beleverij

Volg het nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne