CJV Borne en B.Z.S.V. organiseren samen een zeskamp

Op 18 juni wordt er een ‘Grandioze Zeskamp’ georganiseerd door CJV Borne en B.Z.S.V!

CJV Borne en B.Z.S.V. hebben de handen ineen geslagen en besloten om samen een activiteit te organiseren in de vorm van een ‘Grandioze Zeskamp’. Leden van beiden verenigingen, vriendjes en vriendinnetjes en geïnteresseerden tot en met 15 jaar, kunnen zich allemaal aanmelden voor de ‘Grandioze Zeskamp’ op zaterdag 18 juni.

Vanuit vroeger bestaat er al een leuke band tussen de twee verenigingen. Veel leden van CJV Borne, voetbalden bij B.Z.S.V. en veel leden die lid waren bij B.Z.S.V. sloten uiteindelijk ook aan bij de wekelijkse clubavonden van CJV. Tijd om samen eens de krachten te bundelen en een gave activiteit neer te zetten. Om ervoor te zorgen dat nog meer kinderen de verenigingen leren kennen mogen de leden vriendjes en vriendinnetjes meenemen, maar ook andere kinderen tot en met 15 jaar zijn van harte welkom!

Tijdens de zeskamp op 18 juni start de jeugd bij het clubgebouw van CJV (Piepersveldweg 5) waar 3 spellen worden gespeeld en dan gaan ze samen met de fiets en leiding onderweg naar het clubgebouw van B.Z.S.V. (Twickelerblokweg 11). Het is dus belangrijk om de fiets mee te nemen. Meedoen is gratis, drinken en eten zijn inbegrepen en aanmelden kan via info@cjvborne.nl!

CJV Borne is actief op het gebied van jeugd en jongerenwerk in de leeftijd van 5 tot 25 jaar. Tijdens wekelijkse clubavonden, zomerkamp en avondactiviteiten (zoals een dropping of een spooktocht) draait het om sport, spel en creativiteit. B.Z.S.V. is een voetbalvereniging uit Borne: een club met een lange traditie en een helder blauw-wit hart! Ze hebben meerdere elftallen in verschillende leeftijden.

Kijk voor meer informatie op de website van CJVBorne

Meer sport uit Borne

Kijk voor meer informatie op de website van BZSV

Volg het nieuws uit Borne