Cecil wordt Cecil Street One

Vanaf nu is bij Cecil Borne ook het merk Street One te koop.

“Naast het merk Cecil, wat wij altijd al verkochten, hebben wij het nieuwe merk Street One erbij gekregen. Dat betekent dat wij vanaf nu door gaan als Cecil Street One. Street One staat voor inspiratie en nieuwe stijlen. Een gevarieerde kleurrijke mode voor dames die graag kleurrijk door het leven gaan. Zowel Cecil als Street One staan bekend om trendy en goed te combineren mode met uitstekende pasvormen en een fantastische prijs- kwaliteitsverhouding! De kleding bestaat vaak uit onderhoudsarme en huidvriendelijke materialen. Zij hopen met dit geweldige merk hun klantenkring uit te breiden. Street One is namelijk ook erg geschikt voor de jongere dames.’

En niet alleen het merk Street One is nieuw, ook de gezichten in de winkel zijn nieuw! Vanaf nu heten Miriam en Anja je nu van harte welkom in hun winkel.

“Wat een feest dat wij vanaf nu de nieuwe gezichten mogen zijn van Cecil Street One, aldus storemanager Miriam. Deze week rollen wij de rode loper voor jullie uit om bij ons naar binnen te wandelen en kennis te maken met Street One en met ons. Onze klanten het advies geven wat zij nodig hebben vinden wij erg belangrijk. Maar naast advies vinden wij vooral gezelligheid ook heel belangrijk!

Winkelen bij Cecil Street One in Borne moet een feestje zijn! Zien wij jullie snel?”

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Cecil Borne

Volg het nieuws uit Borne