Brommobiel Club Overijssel zoekt nieuwe leden

Bij Brommobiel Club Overijssel mag alles en niets moet, is het motto van oprichter Joop Stern.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Brommobiel Club Overijssel er voor alle mensen uit heel Nederland met een brommobiel. De club telt momenteel 216 leden, maar beheerder Joop Stern en zijn clubleden zouden graag zien dat de club groter wordt. Uitbreiding met actieve leden die ook leuke uitjes bedenken en actief willen zijn op de Facebookpagina van Brommobiel Club Overijssel.

Brommobiel Club Overijssel werd opgericht door Joop Stern, geboren op 22-01-1954 te Hengelo. Stern kocht een brommobiel toen hij vier jaar geleden door de ziekte Kruisembolie (een afsluiting van een of meer longslagaderen door een bloedstolsel) beperkt werd in zijn bewegingen. De ziekte kostte Joop een been, maar hij wilde er toch nog graag op uit kunnen.

De club, ontstaan als een hobby, is nu een mooie club vrienden die samen lekker op pad gaan.
Het doel is om mensen met een brommobiel een fijne dag te bezorgen met leuke activiteiten. En iedereen uit Nederland met een brommobiel is welkom. Er zitten nu al leden uit heel Nederland bij de club en er zijn zelfs Duitse vrienden van de partij.

Er worden regelmatig tourtochten georganiseerd. Samen een door een clublid uitgestippelde route rijden, of een tour van Joop zelf. Alles voor een gezellige dagje met hapje en drankje. Zoals zondag 22 augustus een ritje en barbecue in Arnhem.

In deze club mag alles en niets moet, is het motto van Joop Stern. Iedereen mag meedenken en tochten organiseren dat is het leuke van deze club. Uiteraard wel graag in overleg met Joop.
De club kent geen contributie en je kan je aanmelden bij Joop Stern op de facebookpagina van Brommobiel Club Overijssel. Dit is een openbare pagina en iedereen met brommobiel mag reageren.

Ben je enthousiast geworden, meld je aan op de Facebookpagina van Brommobiel Club Overijssel.
Joop en zijn Brom vrienden heten je van harte welkom.

Tekst en foto: Dorrith van Esch
Een productie van RTV Borne