Borne in gesprek

Geïnspireerd door eerdere succesvolle thema-avonden, organiseren Bornse inwoners op 4 juli een bijeenkomst om samen de toekomst van de gemeente te bepalen.

Een aantal inwoners wil aan de slag om Borne nog mooier en leefbaarder te maken. De avond staat in het teken van verbinding en co-creatie, waarbij de aanwezige kennis en kunde van Bornse inwoners centraal staat. Co-creatie is een vorm van samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces, zoals een plan, advies of product.

Betrokkenheid zonder kaders

Het doel van de bijeenkomst op 4 juli is om de belangrijkste maatschappelijke thema’s voor Borne te bepalen en hiermee concreet aan de slag te gaan. Dit alles zonder kaders die worden opgelegd door politieke partijen of stromingen. De organisatoren benadrukken dat ieders input welkom is en dat er samengewerkt wordt aan een betere toekomst voor Borne.

Jouw bijdrage door middel van een enquête

Jij kunt nu alvast een bijdrage leveren door een enquête in te vullen vóór 18 juni. De QR-code naar deze enquête vind je boven dit bericht of gebruik de link hieronder. In de enquête kun je jouw ideeën en aandachtspunten delen over de toekomst van Borne. De uitkomsten van de enquête worden gebruikt tijdens de avond van 4 juli.

Structurele verbinding op maatschappelijke thema’s

De bijeenkomst op 4 juli begint met een inspirerende aftrap over waar Borne trots op mag zijn. Vervolgens worden de ideeën uit de enquête gepresenteerd en gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over de thema’s die het belangrijkst zijn. In een interactieve workshop wordt er dieper ingegaan op de door de aanwezigen gekozen onderwerpen.

Het streven van de organisatoren is om op verschillende thema’s een structurele verbinding te realiseren. Op 4 juli wordt meer informatie gedeeld over de plannen om hiermee aan de slag te gaan. Ook is er ruimte voor ideeën en suggesties van de aanwezigen om een vervolg te geven aan deze avond.

Mis deze unieke kans niet!

Dit is de kans om jouw stem te laten horen en mee te denken over de toekomst van Borne. Er is plaats voor circa 35 personen. Je kunt jouw contactgegevens achterlaten in de enquête, je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de avond. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via sebastiaanolsman@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op de website van Mentimeter

Volg de politiek uit Borne

Volg het nieuws uit Borne