Borne Beweegt heeft een nieuwe sportgroep ‘Borne Bokst’

Leden van Borne Beweegt kunnen altijd wat nieuws ontdekken.

Een van de doelstellingen van Borne Beweegt is om een leven lang sportplezier te faciliteren. Het presenteren van een divers sportaanbod, op verschillende niveaus, leidt ertoe dat de leden van Borne Beweegt altijd wat nieuws kunnen (en willen) ontdekken.

“Onze personal trainers krijgen volop de ruimte om passie, creativiteit en kwaliteit te laten samenvloeien. Ons team is heel divers en dat leidt tot een divers sportaanbod.” Zo vertelt Ivar Hoekema over het ontstaan van de nieuwe sportgroep ‘Borne Bokst!’.

Het boksprogramma bestaat uit het trainen van coördinatie, uithoudingsvermogen, snelheid, mobiliteit, balans en kracht. Het worden uitdagende trainingen waarin iedere sporter zijn/haar grenzen leert kennen. Diezelfde grenzen worden regelmatig gezamenlijk verlegd.

“Zelfverdedigingssporten hebben voor alle leeftijden ontzettend veel te bieden. We zijn dan ook hartstikke blij met de toevoeging. In de nabije toekomst verwachten we ons aanbod te completeren met olympic weightlifting en/of gymnastics.”

Meer weten of een proeftraining plannen? Neem dan contact op met Ivar Hoekema via 06-28183749.

Foto: Danielaarceo123

Kijk voor meer informatie op de website van Borne Beweegt

Meer over Sport uit Borne

Volg het Nieuws uit Borne