Basisschool Bootcamps

Basisschool kinderen krijgen een aanbod met verschillende sport activiteiten voorgeschoteld.

Borne Beweegt organiseert in de komende weken vele bootcamp-clinics in samenwerking met Borne Sport. Bijna 800 Bornse basisschoolkinderen uit de groepen 6, 7 en 8 trekken ten strijde. Tijdens de clinics staan motorische ontwikkeling, sportplezier, teambuilding, individuele uitdaging en variatie centraal.

Met een team van trainers vangt Borne Beweegt, bij de aanstaande clinics, groepen op tot wel 50 kinderen tegelijkertijd. Die kinderen krijgen een aanbod voorgeschoteld dat onder andere bestaat uit een hindernisbaan, vechtsportelementen, krachttraining en conditionele spellen. “Een hele uitdaging aangezien onze eigen trainingsgroepen uit gemiddeld 6 personen bestaan, maar we zijn er klaar voor!”

Ivar Hoekema, personal trainer bij Borne Beweegt, vertelt verder over de kindergroepen en de jongerengroepen die bijna dagelijks sporten bij Borne Beweegt. “Wij willen een directe bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Op fysiek vlak, maar zeker ook op emotioneel en sociaal vlak. We bieden ze een divers palet aan sporten aan waarmee ze zich in de breedte kunnen ontwikkelen en zich nooit hoeven te vervelen!”

Meer weten over de kindergroepen of de jongerengroepen van Borne Beweegt? Bekijk dan de website of neem contact op met Ivar via 06-28183749.

Kijk voor meer informatie op de website van borne beweegt

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne