Apollo 8 zoekt een hoofdsponsor om mee Europa in te gaan

De beste sponsorplek is nog vrij: de voorkant van het wedstrijdshirt.

Volleybalvereniging Apollo 8 uit Borne zoekt nog een hoofdsponsor die met het eerste damesteam Nederland en Europa in gaat. Apollo 8 heeft al veel sponsors achter zich staan. Maar de beste sponsorplek is nog vrij: de voorkant van het wedstrijdshirt van Dames 1!

Het team komt uit op het hoogste niveau in Nederland en heeft zich binnen drie jaar aan de top van de eredivisie genesteld. Dat leidde afgelopen seizoen tot het winnen van de Nationale Beker en daarmee plaatsing voor Europees volleybal. In oktober gaat Europa kennis maken met de ambitieuze volleybalvereniging. Apollo 8 is toonaangevend in Nederland, trouw aan de achterban en toegankelijkheid en vriendschap staan hoog in het vaandel.

Interessant om nu in te stappen

De Bornse vereniging zoekt een ondernemer(s) met drive en maatschappelijke betrokkenheid om samen de stap te maken. ‘Door de media-aandacht die Apollo 8 momenteel genereert is het voor een ondernemer of bedrijf erg interessant om nu in te stappen’, vertelt Kirsten Kruize van de sponsorcommissie van de Bornse vereniging. ‘Door de plaatsing van het bedrijfslogo op de voorkant van ons wedstrijdshirt komt het bedrijf volop in beeld. Op sociale media, in de landelijke en regionale media en op vele volleybalsites. Daarnaast trekt een wedstrijd van Apollo 8 gemiddeld 500 bezoekers en is elke wedstrijd via een livestream te volgen. We zijn op zoek naar die ene hoofdsponsor die zich wil verbinden aan een gepassioneerde vereniging die een van de topclubs is in Nederland én dat wil blijven’.

In gesprek

‘Voor 9.500 euro kan een bedrijf of ondernemer zich bij ons aansluiten. Als dat bedrag voor een ondernemer te hoog is kan het bedrag ook gedeeld worden met een andere ondernemer. We bespreken graag de mogelijkheden met belangstellenden’, sluit Kirsten af.

Kijk voor meer informatie op de website van Apollo 8

Meer over sport in Borne

Volg het nieuws uit Borne

Foto: Jan Bredewoud