Akkers bewerken met paard en ploeg

Ploegen is een perfect samenspel tussen mens en paard, te zien zaterdag 6 augustus bij Museumboerderij Wendezoele.

Update:

Hierbij laat Webdezoele weten dat het evenement akkers bewerken met paarden en ploeg bij de Wendezoele op zaterdag 6 augustus niet door kan gaan. De grond is te droog om te ploegen.

Op zaterdag 6 augustus zal vanaf 13.30 uur bij Museumboerderij Wendezoele het stoppelland weer op traditionele wijze worden geploegd met trekpaarden. Dit gebeurt in samenwerking met de Lonnekermolen. Een zeldzaam indrukwekkend schouwspel wat mooie plaatjes zal opleveren!

Omdat de natuur niet valt te dwingen is dit onder voorbehoud. Wendezoele adviseert u dan ook om voor deze activiteit haar webpagina in de gaten te houden. Op deze pagina kunt u ook terecht voor het totale jaarprogramma.

Vrijwilliger worden?

De organisatie van Museumboerderij Wendezoele wordt geheel gerund door vrijwilligers: meer dan 75 mensen zijn regelmatig betrokken bij de organisatie van de boerderij en erf. Lijkt het u ook leuk om vrijwilligerswerk te doen op deze unieke historische locatie op het landgoed van Stichting Twickel Delden? Dan kunt u contact opnemen voor verdere informatie en aanmelding via: secretariaat@wendezoele.nl of telefonisch: 06-23360583

Museumboerderij Wendezoele is gevestigd aan de Twickelerlaan 14, Ambt Delden.

Kijk voor meer informatie op de website van Museumboerderij Wendezoele

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne